Överstrykningspennor

Överstrykningspennan ofta med bred spets och transparent färg i gälla färger är en bra reklambärare. Har du som exempel studenter i din målgrupp så kan det vara en bra giveaway att gödlsla med på högskolor och universitet. Hos oss finner du ett stort antal i olika färger, modeller och storlekar.

Lägg märke till en bra märkpenna. Att stryka under ord och meningar under en föreläsning eller i viktiga dokument är en fröjd att göra med en riktig överstrykningspenna. Med våra märkpennor kan du lätt highlighta en intressant fras, mening eller textrad utan att märkas. Märkpennor med tryck är en supergåva att dela ut på högskolor, till studenter eller att bara ha tillgänglig när resultaträkningen ska gås igenom på firman.

Ge bort en överstrykningspenna med tryck till alla som vill understryka texter eller ge en färgkod till företagets viktiga papper. Våra märkpennor och överstrykningspennor finns i olika prisklasser. Behöver du en speciell form eller en modell som du inte hittar på sajten så löser vi förmodligen det också.


Markeringspenna

Markeringspenna


Från 11,60 kr

Puck highlighter

Puck highlighter


Från 12,20 kr

Drop highlighter

Drop highlighter


Från 19,60 kr
Hand highlighter

Hand highlighter


Från 18,20 kr
Highlighter triangle

Highlighter triangle


Från 10,20 kr
Highlighter flower

Highlighter flower


Från 16,60 kr
Highlighterset 4st

Highlighterset 4st


Från 69,00 kr
High-lajker

High-lajker


Från 29,40 kr
Markeringsgubbe

Markeringsgubbe


Från 26,00 kr