Julkorgar

Julkorgar är populär att ge till andra företag eller hyresgäster som tack för ett bra samarbete under året är en populär gåva. En godiskorg med gott godis kan även ges kollektivt till personalen som ett gest och uppskattning på det hårde arbete de lagt ner under året. Härliga julkorgar fyllda med läckerheter, godis eller frukt kommer många tillhands och sprider glädje på kontoret, det spelar ingen roll om julkorgen står centralt i fika rummet eller hamnar ute på lagret. Personalen kommer vallfärda och det blir ett snack om godiskorgen, vem fick vi den av... oj vilket gott godis och så vidare. Se till att röra om i grytan och ge bort en härligt lyxig julkorg med företagsnamnet tryckt på, korten är ett tillval och vi fäster hälsningskortet i grepen.

Julkorgen är en perfekt present att ge bort, oavsett om det är till dina anställda eller kollegor eller till en affärspartner så passar godis bra som en present.
Vårar korgar innehåller märkesgodis från kända varumärken och borgar för en kvalité som du kan vara stolt över att förknippas med. Hos oss på profilfabriken är vi måna om att erbjuda gott godis i våra julkorgar sånt som folk blir glada av och vill ha. Så sprid glädje med en godiskorg från oss, kanske får du ett extra tack från tomten, som tycker du varit snäll i år.

Beställ din julkorg till företaget idag!

Korg - Liten 2,5 kg

Korg - Liten 2,5 kg


Från 599,00 kr
Korg - Stor 4,5 kg

Korg - Stor 4,5 kg


Från 942,00 kr