Alla hjärtans dag godis

Vi svenskar må se fram emot traditionella högtider som midsommar och jul. Men där emellan finns det många fina högtider som kan uppmärksammas med hjälp av sötsaker. Alla hjärtans dag är en sådan högtid. Det behöver inte vara en romantisk mening. Utan som chef eller överordnad kan du ta tillfället i akt och visa dina medarbetare lite extra uppskattning med Alla hjärtans dag godis. I vårt sortiment av hjärtegodis finns den där lilla godsaken som kan betyda så mycket för individen som får lite extra uppskattning. I sortimentet finns små, trevliga hjärtan i choklad eller gelé. Allt snyggt och trevlig förpackade i cellofanpåsar med tryck.
Eller du kanske vill premiera ett företag eller samarbetspartner? Då har vi även en liten större ask med choklad som passar för ändamålet.

Hos oss på profilfabriken.com vill vi verkligen uppmuntra till att visa omtanke med lite sötsaker. Som vi nämnt tidigare behöver inte Alla hjärtans dag bara firas i kärlekens tecken, även om det är det absolut vanligast. Gör slag i saken och beställ Alla hjärtan dag godis nu.

Hjärtklubba

Hjärtklubba


Från 1,45 kr
Hjärt klubbor eko

Hjärt klubbor eko


Från 1,95 kr
Chokladhjärtan

Chokladhjärtan


Från 185,00 kr