Reklamgodis

Reklamgodis är ett måste för det målmedvetna företaget. För att med schysst godis i mässmontern lämnas ingen besökare oberörd. Men framför allt ger det besökaren en anledning till att stanna längre än planerat. Hur sweet är inte det? Och forskning gjord kring reklamgodis och dess påverkan på monterbesökare, visar tydligt att en monter med goda sötsaker drar fler besökare!

Hos oss kan du beställa godis i en mängd olika varianter och smaker.
Sött, salt, hårt eller mjukt. Vad du väljer spelar mindre roll. Huvudsaken är att ni har ert eget företagsgodis. Har du svårt att välja i vårt stora sortiment? Vi skickar gärna smakprover på det du är intresserad av. Låt oss hjälpa dig i valet av reklamgodis och få ut maximalt av din investering. För vi är ju ändå proffs på godis till företag.

Vårt motto är att hålla låga priser på hela vårt sortiment, och reklamgodiset är inte undantaget. Du vet väl att vi tillverkar allt godis på beställning. Följaktligen kan vi erbjuda branschens färskaste företagsgodis. Och den egna produktionen gör att vi kan leverera godis med riktigt kort varsel. Så är du in en stressad situation och behöver en riktigt snabb leverans av godis med tryck. Ställ frågan till oss - oftast kan vi på profilfabriken.com hjälpa dig.


Profilvatten 330ml

Profilvatten 330ml


Från 9,60 kr
Profilvatten 500ml

Profilvatten 500ml


Från 7,70 kr

Kyltunna

Kyltunna


Från 4495,00 kr
Stående kyl med dörr

Stående kyl med dörr


Från 5889,00 kr
Tablettaskar

Tablettaskar


Från 4,70 kr
Karameller med tryck

Karameller med tryck


Från 122,00 kr
Hemmabioasken

Hemmabioasken


Från 107,00 kr
Chokladfyrkanter

Chokladfyrkanter


Från 2,20 kr
Minipåsar

Minipåsar


Från 4,35 kr
Pringles 40 g

Pringles 40 g


Från 29,10 kr