Reklamgodis

Reklamgodis är ett måste för det målmedvetna företaget. För att med schysst godis i mässmontern lämnas ingen besökare oberörd. Men framför allt ger det besökaren en anledning till att stanna längre än planerat. Hur sweet är inte det? Och forskning gjord kring reklamgodis och dess påverkan på monterbesökare, visar tydligt att en monter med goda sötsaker drar fler besökare!

Hos oss kan du beställa godis i en mängd olika varianter och smaker.
Sött, salt, hårt eller mjukt. Vad du väljer spelar mindre roll. Huvudsaken är att ni har ert eget företagsgodis. Har du svårt att välja i vårt stora sortiment? Vi skickar gärna smakprover på det du är intresserad av. Låt oss hjälpa dig i valet av reklamgodis och få ut maximalt av din investering. För vi är ju ändå proffs på godis till företag.

Vårt motto är att hålla låga priser på hela vårt sortiment, och reklamgodiset är inte undantaget. Du vet väl att vi tillverkar allt godis på beställning. Följaktligen kan vi erbjuda branschens färskaste företagsgodis. Och den egna produktionen gör att vi kan leverera godis med riktigt kort varsel. Så är du in en stressad situation och behöver en riktigt snabb leverans av godis med tryck. Ställ frågan till oss - oftast kan vi på profilfabriken.com hjälpa dig.


Julsäck liten 500g

Julsäck liten 500g


Från 102,00 kr
Julsäck stor 1800g

Julsäck stor 1800g


Från 280,00 kr
Julsäck mini 150g

Julsäck mini 150g


Från 50,50 kr
Julsäck mellan 900g

Julsäck mellan 900g


Från 161,00 kr
Chokladkalender 48g

Chokladkalender 48g


Från 33,15 kr
Tryffelask

Tryffelask


Från 41,65 kr
Julkort

Julkort


Från 12,75 kr