Supékort

Supékort är ett gåvokort speciellt lämpade för den intresse för mat och heminredning. Här finns till exempel det läckra Supékortet unlimited, laddat med härliga delikatesser som hummer och äkta italiensk parmesanost. Vill du hellre välja bland accessoarer eller heminredning så är det inga problem. Supékorts mångåriga historia varvat känslan för stilrens och kvalitativa produkter gör gåvokortet till en vinnare. Oavsett om du söker delikatesser av högsta kvalité eller kökstillbehör, heminredning eller träningsredskap så finns utbudet här för dig.

Supkort erbjuder också möjligheten att ge bort ett presentkort till mottagare i länder undanför Sverige. Behöver du skicka en gåva till Finland, Tyskland eller någon annanstans inom EU så finns här möjligheterna för dig. Med Supekortets unika lösning är det lätt för dig att upprätthålla affärskontakter och visa uppskattning även utan för landets gränser. Vi ser till att skriva hälsning, trycka logotyp eller designa ett helt eget supekort just för ditt företag. Allt du behöver göra är att ge oss underlag, resten sköter vi.

Som en extra krydda kan du beställa till en egen webbsida som tilläggstjänst. Snyggt och proffsigt. Inga fysiska kort behöver skickas utan mottagaren möts av en personaliserad webbsajt med utbud och beställning förfarande. Vad du än väljer så gör vi och Supékort det enkelt för dig att ge en gåva till dina medarbetare, affärskontakter, allt för att skapa goda relationer och skapa nya affärer. Priser från 129 kronor.

Supreme Unlimited

Supreme Unlimited


Från 360,00 kr
Mediacard

Mediacard


Från 109,00 kr
Premium Deluxe

Premium Deluxe


Från 4000,00 kr
Selection Unlimited

Selection Unlimited


Från 150,00 kr
Supekort Exklusive

Supekort Exklusive


Från 360,00 kr
Delight Unlimited

Delight Unlimited


Från 229,00 kr
Connaisseur EU

Connaisseur EU


Från 390,00 kr
Premium Delight

Premium Delight


Från 1500,00 kr
Connaisseur FIN

Connaisseur FIN


Från 360,00 kr