Supekort

Supekort är ett presentkort speciellt lämpade för den med intresse för mat och heminredning. Här finns till exempel det läckra Unlimited kortet, laddat med härliga delikatesser som hummer och äkta italiensk parmesanost. Vill du hellre välja bland accessoarer eller heminredning så är det inga problem. Supékorts mångåriga historia varvat känslan för stilrens och kvalitativa produkter gör gåvokortet till en vinnare. Oavsett om du söker delikatesser av högsta kvalité eller kökstillbehör, heminredning eller träningsredskap så finns utbudet här för dig.

Supkort erbjuder också möjligheten att ge bort ett presentkort till mottagare i länder undanför Sverige. Behöver du skicka en gåva till Finland, Tyskland eller någon annanstans inom EU så finns här möjligheterna för dig. Med Supekorts unika lösning är det lätt för dig att upprätthålla affärskontakter och visa uppskattning även utan för landets gränser. Vi ser till att skriva hälsning, trycka logotyp eller designa ett helt eget Supékort just för ditt företag. Allt du behöver göra är att ge oss underlag, resten sköter vi.

Som en extra krydda kan du beställa till en egen webbsida som tilläggstjänst. Snyggt och proffsigt. Inga fysiska kort behöver skickas utan mottagaren möts av en personaliserad webbsajt med utbud och beställning förfarande. Vad du än väljer så gör vi och Supékort det enkelt för dig att ge en gåva till dina medarbetare, affärskontakter, allt för att skapa goda relationer och skapa nya affärer. Priser från 129 kronor.

Unlimited Supreme

Unlimited Supreme


Från 400,00 kr
Unlimited Selection

Unlimited Selection


Från 150,00 kr
Unlimited Delight

Unlimited Delight


Från 229,00 kr
Supékort Classic

Supékort Classic


Från 400,00 kr