Reklamprodukter

Reklamprodukter är precis som det låter produkter som gör reklam för ett varumärke, företag eller organisation. Ofta handlar det om gåvor som ges mellan olika företag eller organisationer. Att ge en produkt med reklamtryck fyller flera funktioner. Det handlar om att skapa en känsla och emotionell kontakt med kunden, att bygga upp varumärket genom att ge en gåva. Beroende på mottagare kan det handla om allt mellan himmel och jord. Vi har därför ett mycket brett sortiment av allt från pennor till kläder och produkter till hem och fritid. Det som är den gemensamma nämnaren för alla reklamprodukter är att de riktas till en specifik kund. Det behöver inte vara en exklusiv och dyr vara utan kan mycket väl vara en enkel produkt som träffar helt rätt. Reklamprodukter används som en del i att bygga och underhålla relationen till kunden.


Några av våra populära reklamprodukterVälj reklamprodukter med god kvalitet.

Viktigt att tänka på är att oavsett budget hitta en bra reklamprodukt som inte går sönder. En trasig produkt innebär ofta också en törn i den alltför viktiga affärsrelationen. Inget är tråkigare än att få en gåva som går sönder allt för lätt. Satsa därför på kvalitet. Ha alltid mottagarens tanke i fokus. Vilken känsla vill ni förmedla med reklamprodukten och på vilket sätt? Hitta produkter av god och hög kvalitet men för en billig peng hos oss på profilfabriken.com

Reklamartiklar kan vårda relationen

Reklamartiklar är en ytterst viktigt produkt i affärsrelationen. Precis som en fysisk relation behöver man ständigt vårda den. Och när det kommer till val av produkt är det ingen som känner kunden bättre än du. Genom rätt reklamprodukter visas både omtänksamhet och professionalitet. Har man en extra speciell relation med ett företag ska man definitivt satsa på att dela ut produkter som är mer personliga eller exklusiva. Att etablera och vidhålla god kontakt med sina kunder är ändå det viktigaste för företagets framgång. Välj praktiska artiklar som kunden har nytta av, kan du dessutom hitta produkter som är relevanta för exempelvis årstiden slår aldrig fel. Det kan handla om isskrapor på vintern eller kepsar inför sommaren.
Det viktigaste är att du väljer reklamprodukter med omsorg för din kundgrupp, en till synes enkel produkt kan mycket väl bli en bra reklambärare som kommer användas av mottagaren.

Mer specialiserade och mer exklusiva produkter ges mer sällan och till specifika kunder och medarbetare. Det kan handla om att visa ett särskilt tack till någon som slutar. Exempel på sådana artiklar kan vara en fin vas från Orrefors med gravyr eller en lyxig ullpläd. Det handlar om att veta när det är rätt tillfälle att ge och inte ösa ut hela tiden. Tänk att även den enklaste gåvan ska uppskattas eller åtminstone ha en användning för personen som får den. En produkt med praktiskt användningsområde exponerar loggan effektivt i vardagen. Det kan vara allt från T-shirten som åker på under träningspasset eller isskrapan som följer med i bilen. Användning och exponering är av största vikt för en lyckad reklamprodukt.

Många större företag har ofta en uppsättning av reklamprodukter som man i förväg kan ha med till olika kundmöten. Med ett brett sortiment kan man täcka in många olika typer av kunder. Att satsa på en hel kollektion ger ofta god avkastning på investeringen. En bra reklamprodukt känns också mer exklusiv när den går i ton med företagets profil och presenteras på ett snyggt sätt för mottagaren.

Variera produkter efter säsong

En gåva kan variera beroende på kund men också årstid. Vissa produkter passar olika väder. Det kan handla om ett paraply under höstens skurar eller solglasögon under sommaren.

Hitta din unika reklamprodukt

Att hitta sin favorit bland tusentals artiklar kan vara svårt. Vi har därför gjort det så smidigt som möjligt med vårt söksystem. Det är lätt att hitta allt från utvalda kategorier och specifika varugrupper till olika färger och stilar bland mängden av produkter. Oavsett vad man letar efter går det att hitta en produkt som passar.

Att ge är också att få.

Genom att ge gåvor så stärks banden företag emellan. Och precis som i en familj eller kärleksrelation där gåvor delas är det tanken bakom som räknas högst. Vi vårdar gärna våra traditioner och speciella tillfällen är exempelvis födelsedagar. Jul och andra högtidsdagar är andra exempel som har fokus på att visa uppskattning genom att ge gåvor. En reklamprodukt är som en present där det krävs omtanke och fokus på mottagaren... vad vill han eller hon ha, vad har personen nytta av är frågor du bör ställa dig. Utifrån situation eller relation passar olika artiklar olika bra.

Egentligen kan vilken produkt som helst bli en reklamprodukt. Genom att pryda den med en logga blir det tydligt vem avsändaren är. En exklusiv penna med gravyr blir en elegant gåva till en viktig och trogen kund. Kretsar möten eller företagets verksamhet kring golf eller sport är en sportartikel som kan användas istället perfekt. En reklamprodukt kan med fördel vara en billigare produkt du kan strössla med. På mässor och event ska reklamen nå ut och hitta till rätt befintlig eller ny kundgrupp. Våga sticka ut, det tjänar du på.

Enormt sortiment av reklamprodukter!

I vårt sortiment av reklamprodukter finns verkligen allt. Vi levererar exempelvis muggar, jackor, paraplyer, nyckelringar, pennor, golfprodukter, väskor - ja allt du kan tänka dig att sätta tryck på. Egentligen är det bara din och vår fantasi som sätter gränsen för vad vi kan hitta på. Hittar du mot förmodan inte den produkt ni söker har vi också specialanpassade produkter och sortiment som kan specialtillverkas direkt på fabrik. Du kan med andra ord få produkterna i exakt rätt färg, packade på speciella sätt eller anpassade med unika detaljer.

NyheterNå ut till din målgrupp

När det handlar om att nå ut med reklamprodukter är effekten överlägsen. Idag är internet det överlägset största mediet. Det senaste decenniet har e-handeln ökat lavinartat, det har nog inte undgått någon. De fysiska butikerna kommer numer minska och man spår på HUI att det inte ens behövs byggas några fler butikslokaler de närmaste 15 åren. E-handeln växte mellan 2011?2016 med nästan 60%.och framfarten fortsätter, under 2019 fortsatte segmentet att växa och ökningen låg på hela 25% i hela Norden.
Reklambranschen har varit mer traditionell men idag finner man det mesta online. Faktum är att vi svenskar är bäst i klassen när det gäller att beställa produkter online, och vi svenska gör allt fler inköp via våra mobila enheter. Det gäller även reklamprodukter. Internet blir lätt ett brus och det är svårt att nå ut till den breda massan. Genom reklamprodukter är det fortfarande lätt att nå ut och bli ihågkommen, både bland nya och gamla kunder. En fysisk produkt som uppskattas av mottagaren kommer att skapa ökad kontakt och gensvaret blir ofta på ett emotionellt sätt. Att ge och ta emot reklamprodukter är en effektiv strategi för marknadsföringen och bör vara en naturlig del i alla företags strategi. Allt fler vill kunna jämföra och snabbt hitta rätt produkt till företaget, då kommer en sajt som profilfabriken. com till rätta, här hitta du snabbt och effektiv rätt reklamprodukt till rätt pris, precis när det passar dig.