Profilprodukter 

Profilprodukter är ett fantastiskt sätt att stärka ert varumärke på. Dela ut nyttiga och spännande produkter med ert budskap på för att stärka banden till era kunder och bygg en långsiktig lojalitet!

En gåva skapar en stark känslomässig reaktion hos mottagaren, så ge bort något riktigt fint som mottagaren har användning för och skapa starka band till era kunder och anställda under en lång tid framåt!

Välj profilprodukter med omsorg och visa att det finns en tanke bakom varför just den gåvan delas ut till just den personen. Oftast kan ni hitta en produkt som ni vet löser ett problem många av era kunder har. Är era mottagare resande säljare kan en powerbank rädda många situationer. Är era kunder aktiva på sin fritid kan en snygg vattenflaska med tryck ge upphov till stor glädje. Exemplen är många!


Populära profilprodukter, använd sökfunktionen för att se fler produkter!Bygg en kollektion av profilprodukter!

För att skapa mångfald bland era profilprodukter och vara säker på att alla får något dem värderar högt kan det vara en bra idé att skapa en hel kollektion av produkter. Gör en för varje årstid och välj sedan ut 3-4 produkter som funkar visuellt med varandra och skapar en enhetlig look samt fyller så många funktioner som möjligt hos mottagarna.

En sommarkollektion kan till exempel innehålla en exklusiv vattenflaska, en snygg tygpåse samt en modern keps med ert varumärke broderat. Under vintern kan ni istället dela ut en fräsch termomugg, en mössa och en halsduk. Anpassa era produktval efter era mottagare och vad de kan tänkas önska för produkter.

Vi har Sveriges största utbud av profilprodukter till marknadsledande priser - allt för att ni ska kunna hitta exakt det ni söker till absolut bästa pris! Testa att sök er fram med vår avancerade sökfunktion eller klicka er fram till rätt kategori i menyn. Ni kan även kontakta oss direkt och få tips och råd. Ni kanske har en unik idé som ni vill förverkliga? Tveka inte att höra av er redan idag, bara fantasin sätter stopp när det gäller profilprodukter!

Profilprodukter finns i många former, från favoriter och storsäljare så som tygpåsar, reklampennor, muggar med mera till mer unika lösningar speciellt anpassade efter ert varumärke och bransch. Vi har hela sortimentet och kan ordna även specialproduktioner i Asien vid behov av mer skräddarsydda lösningar och större volymer.

Vi kan även ordna er helt egna webbshop fylld med era egna profilprodukter som era anställda kan beställa direkt ifrån, allt för att minimera era kostnader och tiden ni måste lägga på att hålla lager och distribuera produkterna själva. Har ni ett kontinuerligt behov av profilprodukter är det här den absolut bästa lösningen för er!

Våra absoluta storsäljare är och har under lång tid varit tygpåsar, pennor, muggar och nyckelband. Dessa produkter har vi därför pressat priset lite extra på och kan idag erbjuda några av marknadens bästa priser. Just därför är dessa produkter en bra start om ni vill testa på profilprodukter men är osäkra på vilka ni vill satsa på, handla ett mindre parti av varje produkt och se vilka som går hem bäst hos just era kunder och anställda! Vi har ett brett sortiment av dessa produkter i hög kvalité just för att ni ska kunna hitta den produkt som passar bäst med ert varumärke! Matcha med era färger och lägg in logo och budskap och ni har en perfekt gåva till kunder och anställda.

Profilprodukter passar perfekt till events och tillställningar, stärk era budskap och kampanjer med passande profilprodukter som ytterligare får fram ert erbjudande under just den perioden som det pågår. Förankra era digitala satsningar i verkligheten med starka profilprodukter så framgår er kampanj ännu starkare!

Profilprodukter i egen webshop?

Har ni ett större och kontinuerligt behov av leveranser av profilprodukter? Då kanske vår lager och e-handelslösning är rätt väg för er! Vi erbjuder företag med ett behov av större inköp hjälp med produktion, lagerhållning och distribution. Större inköp gör att vi kan pressa era priser och ni slipper även att lagerhålla och distribuera varorna själva, det sköter vi helt åt er! Vi ser värdet i att ha er som kund och därför erbjuder vi denna service till väldigt förmånliga priser. Hör med oss redan idag så tar vi fram en lösning just för er!

Profilprodukter är ofta grunden i en verksamhets marknadsföring. Produkter med reklamtryck ser man sällan som en typ av marknadsföring, men det är ofta där det börjar. Innan man kan nå utåt, med reklam på sociala medier, tv och tidningar så måste man säkra hemmafronten. Oavsett om ni tar emot besök på kontoret eller försöker locka till er nya medlemmar på en mässa så behöver ni säkerställa att ni kommunicerar ert varumärke på rätt sätt. Vi på profilfabriken.com har verktygen och möjligheten att sätta upp en unik webbshop för just ert företag eller förening. Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion.

Gåvor med tema?

Profilprodukter har ibland en lite billig känsla, ofta tänker man just på billiga giveaways som massproduceras och ges bort både till kunder och alla som vill ta emot produkten. Det innebär att ni har chansen att sticka ut extra om just era produkter och gåvor är i bättre kvalité. Se till att ni får ett tema i era profilprodukter och ger produkterna den kärlek de förtjänar, produkterna ska ända bygga ert varumärke!

NyheterVarför ska du använda profilprodukter?

Profilprodukter är ett effektivt sätt att bygga starkare band till sina kunder och varumärke. Alla älskar gåvor, det är därför gåvor är en så stor del av många av våra högtider. Tänk att kunna överföra lite av denna känsla till era kunder? Det skapar ett starkare band er emellan och kan vara det som avgör till er fördel nästa gång er kund ska handla varor och tjänster inom er bransch!

Hur beställer vi rätt profilprodukter för just vårt företag?
Det viktigaste när man ska välja profilprodukt är att tänka sig in i de tänkta mottagarna. Vad önskar dem? Kan vi lösa något av deras vardagsproblem med hjälp av en produkt? En profilprodukt är bara en bra investering om de kommer till användning. Så lägg gärna lite extra tid i just denna fas och tänk på vilken produkt om passar era mottagare bäst.

Kan ni göra produkterna branschspecifika blir de än mer klockrena och uppskattade. Ju mer de sticker ut ur mängden desto bättre effekt får de också, men dra inte ner på kvalité eller användbarhet bara för att få en produkt som sticker ut. Det finns profilprodukter som har allt och de är dessa som ni i slutändan vinner kunder med!

Ett vinnande koncept när det kommer till profilprodukter är att skapa en hel kollektion som ni kan dela ut som ett giveaway set. Kanske vid speciella tillfällen som inför sommaren och ledigheten för personalen, eller under speciella events ni håller för era kunder.

Effekten blir mycket större om man får ett helt set med produkter som är genomtänkta och för något speciellt syfte snarare än om man endast delar ut en enstaka produkt i taget. Man höjer också chansen att mottagaren direkt börjar använda en eller flera av varorna då risken är mindre att inget passar dem i kollektionen om man har med flera produkter.

När ni analyserat era mottagare och valt ut den sorts produkt eller produktkategori ni vill satsa på är det dags för det roliga, att välja en specifik modell! Vi har tusentals produkter att välja mellan just för att vi vet att smaken är olika. Alla har olika stil och prissegment som man vill hålla sig inom.

När man väljer produkter är det viktigt att tänka på helheten och alla produkter i kollektionen, så att man inte väljer produkter som inte passar in med varandra och skapar ett diffust intryck. En bra idé är att utgå från sin grafiska profil när man väljer produkter, då kan ni vara säkra på att kollektionen följer en röd tråd och håller en överhängande stil.

För att hitta produkter som passar kan ni använda vår sökfunktion, där slår ni enkelt och smidigt in vilken produkt ni letar efter, önskad färg på produkten samt vilket prissegment den ska hålla sig inom. Då får ni upp alternativ som passar er extra bra.

Det är annars en bra idé att scrolla igenom hela kategorin av produkter som ni är intresserade av, då kan ni få många nya idéer och inspiration kring vad som passar er och era tänkta mottagare. Ni är också väldigt välkomna att be oss om hjälp med att ta fram en perfekt kollektion av profilprodukter till era mottagare, vi har lång erfarenhet och bra koll på vad som passar olika branscher och grafiska profiler.

När vi valt ut rätt produkter är det dags att designa tryck och bestämma placeringar av logo och budskap som ni vill få ut till era kunder. Beroende på vilken typ av produkt man valt att satsa på så har man lite olika möjligheter. På till exempel paraplyer och tygpåsar har man möjlighet att trycka större tryck, kanske inför speciella kampanjer eller liknande, där man vill få ut ett erbjudande på ett tydligt sätt. Då kan det vara bra med stora tryckytor där mer information får plats.

På mindre produkter med begränsade tryckytor kan det vara smart att satsa på enklare och tydligare tryck, till exempel genom att endast använda logo och korta slogans eller webbadress. Storleken och typen av tryck beror också på vilken grafisk profil ni vill hålla som företag. Kanske är mer diskreta logos och budskap på era profilprodukter rätt för er och era mottagare!

För att på ett tydligt sätt se hur er kollektion kommer se ut redan innan produktion tar vi fram digitala bildskisser som ni får lämna feedback på. På så sätt vet man att kollektionen blir precis som man vill ha den innan man kör igång!

Profilprodukter på arbetsplatsen

Som nämndes tidigare så används profilprodukter oftast som gåvor och giveaways, men det är lika användbart för den egna personalen eller medlemmarna. Ofta kallat arbetskläder eller profilkläder, det är dessa produkter som gör att folk känner igen er och vet varifrån ni kommer. Det kan vara pikétröjor, muggar och pennor med tryck. Ofta fyller man på sin "kollektion" en produkt i taget, men smartast är alltid att planera allt i ett svep. Då får ni en garanti att allt följer ett gemensamt tema, färgschema och framför allt en gemensam känsla. Att ha en röd tråd som går igenom alla era produkter är otroligt viktigt.

Ett gemensamt tema gör att man efter ett tag känner igen er inte bara på ert namn och logotyp, utan även genom era profilprodukter. Med en inarbetad grafisk profil som känns igen av era mottagare så kommer era profilprodukter representera er verksamhet nästan lika bra som era officiella representanter. Dom kan kanske inte leverera en imponerande säljpitch, men profilprodukter fyller ett annat viktigt syfte i er marknadsföring. Profilprodukter stärker gruppkänslan och bildar en gemenskap utöver det som en god arbetsdag kan skapa. Man får ett märke, en slags banner att samlas under. Likt ett fotbollslag får ni gemensamma kläder som ni kan ha när ni "tävlar". Så gör ert arbetslag till ett team! Oavsett om ni tävlar om kunder och försäljning eller uppmärksamhet och engagemang så har alla konkurrenter. Dom verksamheter som inte har ett vinstintresse vill ändå vara störst och bäst inom sitt område och ett enkelt sätt att på vägen dit är just profilkläder. Ni markerar er själva och står ut från alla konkurrenter.

En investering i framtiden

En investering i profilprodukter sker ofta långsiktigt och indirekt, men kan även användas under en tillfällig kampanj. Att ha kläder, kontorsprylar och små gåvor med eget tryck är sällan något som omedelbart genererar vinst och uppmärksamhet, men det påverkar hur ni uppfattas. Med en komplett kollektion av profilprodukter så uppfattas ni som mycket mer professionella och ordentliga, vilket i längden genererar nya kunder, medlemmar och affärspartners. Ni visar för omvärlden att ni är seriösa och tänker långsiktigt.

Då så, dags att beställa. Man vad ska ni ha? Ifall detta är första gången ni beställer profilprodukter och inte vill ge er på en komplett kollektion så kan vi rekommendera ett gäng pennor. Pennor kan ni få användning av själva, men dom kan även delas ut som en liten gåva på kundmöten, mässor och i entrén. Det brukar innebära en ganska låg kostnad och pennor har man alltid användning av. Om inte annat så får ni välja ut pennan som just ni vill ha och vi får en plats där man alltid kan ta en ny penna.

Friheten att själva få välja sina arbetskläder och kontorsprylar är ytterligare en anledning till att ha profilkläder. Istället för att behöva nöja sig med dom funktioner och produkter man har idag så får ni välja fritt mellan tusentals produkter och kan därmed få exakt det ni vill ha. Samma sak kanske även kan sägas om detaljhandeln, men då måste du antagligen hoppa mellan många olika affärer och butiker. Även om ni sköter detta via webben så är det problematiskt. Så ta en titt i vårt enorma sortiment, så hittar ni nog produkter med korrekt färgschema och känsla som ni är ute efter.

Exklusiva gåvor till kunder och affärspartners

Profilprodukter kan även användas som exklusiva gåvor att ge bort till trogna kunder och affärspartners. Dessa kan exempelvis ges bort i samband med julafton, som ett sätt att tacka för det gångna året. När det gäller dessa lite exklusivare gåvor rekommenderar vi att ni väljer gravyr eller brodyr. Dessa två tryckmetoder inger en lyxig känsla, och är nästan lite vad man förväntar sig på en finare gåva.

Det finns dock gott om lite mer påkostade profilprodukter som kan imponera på era mottagare, samtidigt som det går att märka gåvan med er logotyp. En it-firma skulle exempelvis kunna ge bort ett stiligt USB-minne i metall eller t.o.m. ett läderfodral med lyxig känsla. De flesta produkter finns i någon lyxig variant som fungerar som fin gåva. Naturligtvis så kan en fin gåva även ha praktiska funktioner istället för ett lyxigt skal. Det beror på vad ert mål är, vill ni imponera med lyx eller funktion, eller båda?

Att köpa profilprodukter ska vara enkelt och kännas tryggt!

Profilprodukter är något alla företag har användning för. Att beställa produkter med företagets logo är för många en självklarhet. Det är ibland svårt att hitta i det stora urvalet som finns på internet idag. Vi samlar alla tänkbara profilprodukter som finns och gör det samtidigt enkelt att hitta rätt produkt. Det stärker varumärket samtidigt som medarbetare och kunder får en produkt de har användning för.

Om man tänker på profilprodukter tänker man ofta på pennor och liknande. Men en profilprodukt kan vara så mycket mer. Det kan vara allt från enklare produkter till exklusiva artiklar. En gåva till anställda ger en emotionell respons. Det visar uppskattning och bidrar samtidigt till företagets sammanhållning och framgång. En snygg och skön jacka används med fördel både på jobbet och hemma. En keps eller solglasögon på sommaren kan vara en del av en sommarpresent eller ett event utomhus.

Profilprodukter utgör egentligen alla produkter man använder på kontoret, arbetsplatsen, inne såväl som ute. Det kan vara allt från förbrukningsmaterial som pennor och papper till muggar och kläder. Även mindre företag vet vikten av att satsa på profilprodukter med företagets logga på. Ett större företag satsar ofta på hela kollektioner. Om man inte har ändlöst med resurser kan man ändå tänka på att ha en bra bas i sitt sortiment. Det kan exempelvis handla om bra pennor, muggar och kanske en snygg piké. Ett enhetligt tänk visar på och ger en starkare profil. Det i sin tur ger företaget goda förutsättningar att lyckas. Det är oftast inte heller särskilt dyrt att köpa in pennor, nyckelband och muggar. Det handlar också om att med jämna mellanrum förnya sitt varumärke. På så vis hänger man med och har en chans att åter stå ut i mängden och stärka sitt varumärke.

Satsa på gåvor till anställda och kunder! Man tjänar definitivt på att skämma bort de man tycker om. Det bidrar till kunderna återkommer och känner ett starkare känslomässigt band till ert företag. Det kan handla om både stort och smått. En så enkel sak som att skicka ett gåvokort till Jul eller ge en jacka till de anställda. Det kan vara ett väldigt bra sätt att visa uppskattning.

Att köpa profilprodukter ska vara enkelt och kännas tryggt. På profilfabriken.com hittar ni allt från prisvärda och billiga produkter till exklusiva alternativ. Vi har ett mycket brett sortiment och dessutom till marknadsledande priser. Allt från kläder, reklampennor till sportartiklar och reklamgodis. Egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna. Söker ni något specialdesignat kan vi givetvis titta på det och ta fram en helt unik produkt för just ert företag.

Tänker man på de varor som säljer bäst finner man tygpåsar, pennor, tablettaskar, paraplyer, tröjor, reflexer och muggar. En profilprodukt med tryck blir en reklambärare för företaget eller organisationen. Ofta vill man ha ett stort antal av dessa artiklar och därför har vi mycket prisvärda produkter. Att tänka på när man väljer produkter är att trycket gör sig bra på produkten och att färgerna matchar. Ibland handlar det om att det är något som sticker ut. När det gäller marknadsföring lönar det sig att synas.

Oavsett om ni är på jakt efter profilprodukter som kommer användas på kontoret eller en fin gåva att dela ut till kunder så har vi de artiklar ni söker efter. Kontakta oss gärna för tips och råd. Vi hjälper gärna till att ta fram kollektioner och ge goda råd när det gäller tryck, alternativ m.m.

Profilkläder är något som även mindre men framför allt lite större företag och organisationer starkt efterfrågar. Oavsett om man arbetar på ett gym eller inom byggbranschen är kläder med tryck en viktig del av företagets marknadsföring. På så vis syns man med företagets logga och signalerar tydligt vem eller vad man arbetar för. Är det en säljare i butik är en praktisk piké med tryck alltid att föredra.

Det bästa med att själv kunna beställa produkter på internet är att köpet alltid sker utifrån era egna förutsättningar. Det är smidigare och känns tryggare att i lugn och ro gå igenom alla produkter och välja och vraka i det stora sortimentet. Det spelar ingen roll om ni handlar 500 pennor med logga, 50 muggar eller 10 000 nyckelband. Ni kan vara trygga i ert köp och veta att profilprodukterna levereras. Dessutom är det lätt att få kontakt med oss och få hjälp eller tips och råd här på profilfabriken.com

En del artiklar är säsongsbundna och årets olika årstider bäddar för olika produkter. Tänk på paraplyn till höstens regniga dagar. Perfekt att Dela ut till både medarbetare och kunder. Under vinter och jultiden är det vanligt att köpa presenter och gåvokort till anställda eller trogna kunder. Sommaren innebär sommar, sol och bad. Då är det perfekt att dela ut sommarpresenter. Solglasögon, strandprodukter och olika artiklar att använda utomhus blir omtyckta gåvor. Många har sina mobiler och iPads med sig. Visst är det då behändigt att ha en powerbank så man kan ladda sina mobila devices. Då slipper man få slut på batteri och kan njuta av dagen ytterligare. Är det kyligt ute kommer man definitivt bli glad av att få en mössa med tryck eller kanske ett par värmande handskar. Att låta profilprodukterna följa årstidsväxlingarna är både tacksamt och smart då man stärker varumärket samtidigt som man visar omtanke. Alla blir glada av att få en gåva. Något som används och syns stärker företagets profil då loggan exponeras.

Med välkända varumärken är det lättare att hitta de produkter man föredrar. Vi har ett mycket stort sortiment. Bland våra varumärken hittar ni Callaway, Ballograf, Fare, Ingli, Titleist, Thermos, Pilot, Jobman, Cross, 8848, Thule, TeeJays, Bic, Dualit, Duralex, Supékort, Tipe och många många fler. Allt från kläder, kontorsmaterial till heminredning går att hitta.

När ni väl hittat era favoritprodukter är det ofta saker man återkommer att beställa. Det kan till och med vara så att kunder frågar var ni fick den där snygga och sköna jackan ifrån eller den smarta väskan med tryck. Då kan ni vila tryggt i att alltid hitta till oss på profilfabriken.com

Profilprodukter som ger mer

Vad är egentligen en profilprodukt. Egentligen är svaret att det kan var vilken produkt som helst. Så länge produkten bär företagets namn eller på något sätt förknippas med varumärket är det en profilprodukt. Det vill säga en produkt som stärker företagets eller organisationens profil. Artiklarna är ett led i den marknadsföring man bygger. Reklampennan är den mest välkända profilprodukten. Pennor används av alla både professionellt och privat, är billig i inköp och har förmågan att exponera ett varumärke mycket effektivt.

Att köpa profilprodukter ger mer. Ett inköp kan verka svårt men egentligen kan och bör minsta enmansföretag satsa en liten peng för att stärka sitt varumärke. Det är en enkel ekvation egentligen. En prisvärd penna med företagets logga delas ut och används av kunder. Loggan exponeras för flera och väcker en tanke om ert företag. Det handlar om att hitta rätt associationer till företaget.

Att hitta svaret på vilken produkt ni ska köpa är att tänka på vem mottagaren är. Ställ frågan, vilka är de? Och hur ser er affärsmässiga relation ut? För att vinna nya kunder är ofta ett utskick med kanske lite enklare produkter att föredra. Det kan handla om att skicka med en penna eller en tablettask med order som skickas, ett kort med ett tack. För de speciella kunderna som funnits med länge handlar det om att ha kvar ett starkt band. Ofta visar vi då uppskattning med gåvor. Jul, påsk och sommar är perfekta tillfällen att visa uppskattning i form av exempelvis antingen en godiskorg, påskägg eller ett gåvokort till julen. Om företaget visar omtanke om sina anställda och kunder kommer man tjäna på det både emotionellt och ekonomiskt. Människor blir glada att få en gåva, liten som stor. Även en mindre gåva som inte kostar en förmögenhet har stor effekt när den ges till rätt mottagare. En enkel och bra mugg med logga kan lätt bli favoriten. Vi människor är till syvende och sist känslovarelser och genom gemenskap med varandra bygger vi världen starkare.

Det är viktigt att också ha koll på sin bransch. Om profilprodukterna ni köper har en kontakt med er nisch blir det troligare att produkten blir en vinnare. Profilprodukter är investering för framtiden och skapar utrymme för att knyta kontakter och behålla befintliga kunder.

Det första man ofta köper in som företag eller organisation är profilprodukter som används på arbetsplatsen. Det handlar ofta om reklampennor i form av bläckpennor, kuvert och kanske muggar med logga. Det är alltid en bra start och grund att utgå ifrån. Sedan kan man bygga på med exempelvis profilprodukter och gåvor. Även organisationer och kommuner som inte drivs av vinst har allt att tjäna på att satsa på profilprodukter. Varumärket stärker verksamheten. Till exempel kan arbetskläder inom kommunen hjälpa de anställda i olika arbetsplatser. I skolan, på daglig verksamhet och i hemtjänst betyder profilkläder mycket då de signalerar en tillhörighet till kommunen. Alla som deltar i lagsport vet också vikten av att bära gemensamma färger för att stärka laget. Gemensamma lagkläder som bär sponsorer och lagets namn bidrar till att stärka varumärket.

Allt fler företag och organisationer ser vikten av att satsa på profilprodukter som ett led i sin marknadsföring. Det är ändå mycket prisvärt att handla hos oss. Sortimentet är stort och det går att hitta de produkter man söker i ett viss prissegment. På så sätt hittar man de profilprodukter som bäst lämpar sig för ert företag.

För mässor och event är det en självklarhet att tänka på profilprodukter. Pennor, godis och tygpåsar med tryck tillhör de vanligaste artiklarna. Vilket inte är konstigt eftersom de är så pass prisvärda produkter. Att sätta ihop ett set att bära med sig är dessutom väldigt tacksamt vid just mässor och event. Vid festligare event kan det vara kul att använda ballonger med tryck. Finns det dessutom barn närvarande kommer de lysa upp när de får med sig en ballong. På mässor handlar det ofta om att stå ut bland ett myller. Det handlar om att våga satsa på kanske en annorlunda artikel eller helt enkelt låta färgen stå ut. Det är samtidigt viktigt att förknippas med produkten. Känns ert företag igen genom produkten har ni verkligen lyckats.
Att företagets namn blir synonymt med profilprodukten. Kanske väljer ni en artikel med en rolig funktion. Det kan också vara en produkt med en spännande teknisk funktion. Är det något som underlättar vardagen kommer mottagaren bli mer än nöjd.

Söker ni en specifik modell eller färg är det bara att knappa in i sökfältet. På profilfabriken.com hittar ni de profilprodukter ni söker efter.

Idag finns det många miljömärkta produkter att välja bland. Det gör att ni som företag eller organisation kan göra ett aktivt och medvetet val av profilprodukter. Att värna om vårt klimat och miljön bidrar till en grönare värld. Vi har bland annat pennor i återvunnen plast och produkter i miljömärkt bambu och textil i Fairtrade-certifierad bomull.

Om man satsar på de lite mer exklusiva produkterna stärker man banden till sina kunder eller anställda ytterligare. Att ibland satsa några extrakronor kan verkligen ge uttryck för visad uppskattning. Det är aldrig fel att skämma bort sina kunder och medarbetare. Det kan handla om att ge ett exklusivt gåvokort till jul eller en fin metallpenna med gravyr. Det kan också vara ett kortfodral i läder. Att satsa lite extra ger uttryck för något.

Profilprodukter ger alltid tillbaka. Med rätt produkt till rätt mottagare blir profilerade artiklar lyckade investeringar i företagets marknadsföring. En profilprodukt med tryck har förmågan att med rätt kvalité ha lång livslängd och stor exponering. Allt handlar om att stärka varumärket.

Vi levererar bland annat profilprodukter Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uppsala, Örebro, Västerås, Linköping, Gävle och Norrköping. Men sitter bor du i Sundsvall, Jönköping, Umeå, Lund, Borås, Huddinge, Eskilstuna, Gävle, Halmstad, Sundsvall, Växjö, Karlstad, Kungsbacka, Solna, Östersund, Luleå, Täby, Falun, Trollhättan behöver du inte hänga läpp, vi levererar till dessa orter också och många många fler.