Om profilfabriken.com

Verksamheten på profilfabriken.com startades av ett sammansvetsat gäng som arbetat med produktmedia under stor del av arbetslivet. Vår bredd och kompetens inom området företagsprofilering är gedigen och vi brinner för profilprodukter.
Vår förhoppning är att ni ska se profilfabriken.com som ett ENKELT verktyg, där ni kan handla era reklamprodukter, vilket vi under åren identifierat som en av de absolut viktigaste prioriteringarna hos våra kunder.

Naturligtvis ska det också vara PRISVÄRT att handla hos oss på profilfabriken.com, detta är något vi kontrollerar, jämför och uppdaterar hela tiden. Vi tror på prisvärt och inte nödvändigtvis jämt på lägsta pris, en bra produkt till rätt pris är betydligt bättre i längden än bara den med lägst pris.

Vi tror inte på att jaga dig som inköpare i tid och otid, var sak har sin tid. När du behöver en profilprodukt finns vi här, vi hjälper dig när du vill ha vår hjälp! För oss är det viktigt att det känns TRYGGT när du handlar dina profilprodukter av oss, att du får din leverans i rätt tid, till rätt pris och att resan dit är enkel och okomplicerad!

Vårt recept för nöjda kunder är väldigt okomplicerat, det ska vara ENKELT, PRISVÄRT och TRYGGT att handla av oss.
Vi hoppas och tror att du håller med, och det är det som lockat dig hit och gör att du återkommer!

Välkommen till profilfabriken.com

Service

På profilfabriken.com brinner vi för service och vet hur vi själva vill bli servade. Vår långa erfarenhet och kännedom om branschen gagnar dig som kund. Vi ger dig alltid rättvisa och ärliga svar och det är extremt viktigt för oss att du blir nöjd med slutprodukten du köper av oss.

Sortiment

På sajten hittar du ett stort och brett sortiment av profilprodukter. Hos oss hittar du produkter från välkända leverantörer till marknadens bästa priser. Är det mot förmodan en produkt Du söker men inte finner på sajten, hör av dig för vi kan mer eller mindre garantera att vi har den, även om den inte är publicerad på sajten.


Kontakta oss

Bolagsnamn
e-Profil Svenska AB
Org.nummer
5590528310
Telefonnummer
0771-700 300
E-postadress
support@profilfabriken.com